Kontaktperson:
Ole Ottosen
Salgschef
Tlf. +45 20 45 61 10
E-mail

Adresse:
Buddingevej 195
2860 Søborg, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 1907
Antal medarbejdere: 50

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Certificeret:

YX Erhverv

Vi tilbyder brændstof og smøreolie til virksomheder.

Og som erhvervskunde hos YX Erhverv skal du altid føle dig hjemme. Vi er et team af engagerede medarbejdere hvis øverste chef er dig og din virksomhed. Derfor strækker vi os gerne ekstra langt for at gøre en mærkbar forskel.

Vi mødes i øjenhøjde med alle typer af virksomheder og vores salgsstab er opdelt i brancher for præcis at imødekomme de forskellige behov virksomhederne har. Men uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med, vil du opleve YX Erhverv som en både effektiv og ukompliceret leverandør af brændstof og smøreolier

Entreprenør
Vi ved at vi som leverandør til Danmarks entreprenørvirksomheder skal stå tidligt op. Branchen møder store krav fra deres kunder og konkurrencen er hård. De krav mærker vi dermed også som olieleverandør til branchen. Vi har været med i mange år og kender din verden.

Industri/Erhverv
Hos YX arbejder vi for at være dansk industris foretrukne leverandør af olieprodukter. Igennem tæt dialog finder vi sammen skræddersyede løsninger, der opfylder de opstillede krav og ønsker og specialolier dækker langt de fleste opgaver.

Transport
YX er en af de største brændstofleverandører til den danske transportbranche både inden for levering til hjemmetank og køb igennem Truckanlæg. I Danmark har YX over 90 Truckanlæg. Alle har åbent døgnet rundt.

Forvent det bedste

Vores langsigtede mål er at være kendt for den bedste kundeoplevelse, og der må ikke være nogen misforståelser i forhold til et selvbetjent univers for privatbilister. Med vores eget brand, dedikeret til erhverv og transport, vil vi sætte nye standarder for den samlede oplevelse, du får som kunde hos os. Vi vil fokusere endnu mere på de ting, der betyder noget for dig og din forretning, og vi vil konstant være på udkig efter nye måder at gøre din hverdag nemmere. Vores forretning bygger nemlig på din loyalitet og tillid, og den tager vi ikke for givet.

Dygtige mennesker, der kan tage gode beslutninger, er helt afgørende for vores tilgang og måde at være på. Det er vi kendt for i dag og vil være endnu mere kendt for i morgen. Det handler faktisk meget mere om mennesker end olie. Vi sætter mennesker forrest i alt, og det er en stor del af vores DNA.