Kontaktperson:
Jeanette Andresen
CEO
Tlf. +45 26 22 51 11
E-mail

Adresse:
Cargovej 5
4840 Nørre Alslev, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 2000
Antal medarbejdere: 7

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

Transport Center Cargo Syd

Transport-center Cargo Syd A/S blev indviet i april 2000 som et døgnåbent transportcenter, primært til servicering af den tunge godstrafik – lokalt, regionalt og internationalt.

I dag råder transportcentret over 125.000 m2 med bygninger og arealer, der udlejes til virksomheder indenfor kontor, service, produktion og lager. Transport-center Cargo Syd A/S stiller derudover en lang række faciliteter og services til rådighed for chauffører.

Transport-center Cargo Syd A/S ved Nørre Alslev på Nordfalster er et moderne transportcenter, der stiller de bedste faciliteter til rådighed for chauffører og virksomheder, der benytter sig af Transport-center Cargo Syds mange tilbud.

Vi ligger ved motorvej E47 ved frakørsel 43 – tæt på havnefaciliteter og internationale jernbaneforbindelser – i et område, der er præget af internationale virksomheder.

Transport-center Cargo Syd A/S ligger centralt placeret i korridoren, der forbinder Skandinavien med det øvrige europæiske kontinent. Cargo Syd A/S ligger i det logistiske knudepunkt mellem Berlin/ Hamborg og København/ Malmø – der hvor korridorerne fra Vest og Øst mødes.Transportcenter er fuld service for Lastbiler, der tanker diesel og vi har et reparationsværksted – Volvo Titan.

Vi har en restaurant, der også kan være mulighed for at servicere op til 24 timer – bespisning – samt on site altså på pladsen.
Vi har kontor og lager faciliteter.
Vi kan tilbyde affaldshåndtering eller plads til nedbrydning.
Vi har oplader station samt vicevært funktioner – samt forbindelse til mange leverandører og har 22 lejere på adressen i Nørre Alslev.