Kontaktperson:
Claus Ringtved
Direktør
Tlf. +45 54 78 14 15
E-mail

Adresse:
C. E. Christiansensvej 3, 4930

Fakta:
Etableringsår: 1955
Antal medarbejdere: 28

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Nej

Ringtved A/S

Virksomheden blev stiftet af C.Å. Ringtved og har eksisteret i mere end 60 år. I 1985 blev virksomheden overtaget af entreprenør og tømmermester Benny Ringtved og senest har 3. generation med Claus Ringtved som direktør og tømrermester, overtaget og videreført familie-virksomheden med en medarbejderstab der i dag er på ca. 28 ansatte.

De fysiske rammer er ligeledes vokset med en sammenlægning af alle firmaets aktiviteter, og modernisering af lokalerne på C.E. Christiansens vej 3, 4930 Maribo.

Ringtved A/S tilbyder alt indenfor tømrer, snedker, murer, maler samt jord/betonarbejde.

Ringtved A/S har vi ikke blot et meget alsidigt, men også et meget selvstændigt personale.
Ledelsesstrukturen er flad, og den enkelte medarbejder tildeles et stort ansvar, men også store beføjelser. Det vil sige, at den enkelte medarbejder kan træffe beslutninger ude på selve byggepladsen og effektuere dem på stedet. Dette resulterer i en meget smidig arbejdsform, hvor nærhedsprincippet gælder: den, der er tættest på problemet, løser det.

I dag tilbyder Ringtved A/S opgaveløsning og totalentrepriser inden for alle håndværksfagene for både private- erhvervs- landbrugs- og offentlige kunder. Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilknyttet Byg Garanti Ordningen.