Kontaktperson:
Kenneteh Henriksen
Tømrer mester
Tlf. +45 40 83 63 28
E-mail

Adresse:
Skovbrynet 3
4773 Stensved

Fakta:
Etableringsår: 1972
Antal medarbejdere: 45

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

Om Pribo-huset aps

Tømrer arbejde, byggeplads service, opskæring på værksted, akutte afhjælpninger på byggeplads, hegn, værn, trapper, vedligeholdelse af byggeplads.
Vi kan bliver en god samarbejdes partner på byggeplads vedligeholdelse, vi udføre service i Vordingborg hver dag og kan afhjælpe hurtigt, vi har værksted der kan udføre elementer og opskære arbejde.

Pribo Huset ApS blev stiftet i 1972 og udfører i dag serviceopgaver, fag-, hovedentrepriser og totalentrepriser med fokus på det gode håndværk. Pribo Huset ApS tilførte ved generationsskifte i 2000 nye kompetencer indenfor byggeledelse, energivejledning og arbejdsmiljøkoordinering, hvilket har medført, at vi i dag kan varetage koordineringen af byggeprocessen med stort fokus på kvalificeret sparring og sikring af økonomi, tid og kvalitet i projektet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at vi i tæt samarbejde med bygherre og rådgiver udfører og styrer opgaven, så bygherres forventninger bliver opfyldt.

I 2012 opkøbte Pribo Huset ApS isoleringsfirma og papiruldforhandler i henholdsvis Næstved og Vordingborg. Vores hovedsæde og tømmerafdeling holder til i Stensved tæt på Vordingborg. Tømmerafdelingen varetager tømrerentrepriser, arbejdsmiljøkoordinering og opgaven som hovedentreprenør. Isoleringsfirmaet og papiruldforhandler udfører specialopgaver indenfor energivejledning og isolering.

Pribo huset ApS arbejder sammen med et fast korps af underentreprenører, hvilket har sikret, at vi kan arbejde på en optimering af byggeprocessen. Med udgangspunkt i redskaberne indenfor visuel planlægning og trimmet byggeri arbejder vi med optimering af byggeprocessen herunder planlægning ved tidlig inddragelse.

Pribo Huset ApS har 15 medarbejdere hvoraf de 6 er projektledere og formænd. Vi er stolte af vores kvalificerede medarbejdere, som med høj kompetence udfører tømrer- og energioptimeringsarbejde. Det er vigtigt for os, at arbejdsmiljøet og samarbejdet er godt i virksomheden, hvorfor vi bevidst arbejder med opbygning af den rigtige holdånd, hvilket vi gentagne gange har erfaret er til gavn for vores kunder. I det omfang vi samarbejder med virksomheder, der benytter udenlandsk arbejdskraft, foregår det altid via danske overenskomster.

Pribo Huset ApS har udarbejdet en CSR-politik, hvilket har resulteret i, at vi nu løbende ansætter praktikanter og lærlinge. Ligeledes ønsker vi, at fastholde medarbejdere trods særlige udfordringer som har svært ved, at klare et arbejde på ordinære vilkår eks. ved tilbud om fleksjob.

Vores kompetencer
Pribo Huset ApS tilbyder både byggestyring af totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser ved egenproduktion af tømmerentrepriser.

Pribo Huset ApS har erfaring med komplekse byggeprojekter indenfor renoveringer, modernisering og nybyggeri. Vi har endvidere specialiseret os indenfor serviceopgaver særligt med fokus på fleksibilitet og står løbende til rådighed. Vores erfaring favner bredt med hensyn til projekter i både kommune, region, stat og boligforeningssektoren.

Værdier
Dagligt lever vi op til de værdier som ligger til grund for vores virksomhed. Dette betyder at vi overholder vores aftaler, vi levere til tiden uden dog at give afkald på det gode håndværk. Herudover er vi fleksible og villige til at finde løsninger, som sikrer kunden mindst mulige gener i en travl hverdag.