Kontaktperson:
Per Brock
Channel Manager
Tlf. +45 21 61 58 34
E-mail

Adresse:
Industriparken 35-37, 2750 Ballerup.

Fakta:
Etableringsår: 2011
Antal medarbejdere: 50-99

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Certificeret: ISO 9.001 & ISO 14.000

Parker Hannifin Danmark Aps

Parker Hannifin samarbejder med sine kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet

Parker Hannifin Danmark er en del af den verdensomspændende Parker Hannifin koncern. Parker Hannifin er en Fortune 250 global leder inden for ”Motion & Control” teknologier. I 100 år har virksomheden været med til at skabe sine kunders succes på en bred vifte af forskelligartede industrielle markeder samt inden for luftfart.

Parker Hannifin koncernen beskæftiger i dag omkring 55.000 medarbejdere fordelt på 50 lande. Og som vi har gjort det i årtier, samarbejder vi hver dag med vores kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet. Det er vores virksomhedskultur og vores konstante engagement.

Parker i Danmark
Hos Parker går vi i partnerskab med vores kunder. Det betyder, at vi arbejder tæt sammen for at finde nye og bedre måder at skabe værdi – herunder udvikle og tilbyde de bedste produkter og systemer.

Innovative produkter
Parker udvikler innovative produkter inden for hydraulik, pneumatik, elektromekanik, filtrering, væske- & gashåndtering, pakning & afskærmning, klimastyring og proceskontrol.

Certificerede forhandlere
Parker samarbejder med en række forhandlere, som er certificeret inden for hver deres teknologi. Via Parker forhandlere sikrer vi, at du har direkte adgang til Parker’s produktsortiment.

Butikker og servicevogne
Parkers globale Retail koncept sikrer, at MRO kunder har hurtig adgang til produkter og serviceydelser via ParkerStore® butikker, ParkerStore HOSE DOCTOR® servicevogne samt ParkerStore Onsite containere.