Kontaktperson:
Ole Stage
El-installatør
Tlf.
+45 55 37 02 00
+45 40 41 49 43
E-mail

Adresse:
Hækken 1
4760 Vordingborg, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 1946
Antal medarbejdere: 25

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Virksomheden er certificeret:
ISO 9001

Ole Stage A/S

Ole Stage A/S Virksomheden blev grundlagt i 1946 af Kaj Åge Hansen. Igennem de sidste 40 år er firmaet blevet ledet af Birgitte og Ole Stage.

OLE STAGE A/S har til huse på Hækken 1 i Vordingborg, hvor administrationen, lager og butik har til huse i en 1000m2 stor bygning opført i 2008.

OLE STAGE A/S udfører i dag en lang række opgaver som strækker sig fra el-arbejde i det private hjem til højteknologiske styringssystemer til industri og landbrug i det offentlige rum og hos Private. Geografisk dægger vi hele Sydsjælland, Møn og Lolland Falster.

OLE STAGE A/S tilbyder alt inden for fibernet og datainstallationer og test i henhold til gældende krav. OLE STAGE A / S tilbyder alt indenfor AIA og TVO accepteret af forsikring og pension.

OLE STAGE A/S deltog også i opførelsen af Farø broer hvor vi deltog i opførelsen af jordfaciliteter og hele bygningskraftforsyningen.

OLE STAGE A/S er en solid organisation med tætte personlige relationer med ca. 30 medarbejdere. Vi løser både store og små opgaver. Vores mål er ikke at blive den største, men at levere førsteklasses håndværk hver gang.

Derfor er OLE STAGE A/S vigtigste ressource vores kompetente personale som er meget serviceorienteret og konstant holder sig opdateret om den nyeste teknologi.

Hos OLE STAGE A/S rekrutterer vi løbende 4-8 praktikanter, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse, der hjælper med at sikre, at vi kan fortsætte med at opfylde vores mål.