Kontaktperson:
Palle Jacobsen
Kørselsleder
Tlf. +45 55 98 30 32
E-mail

Adresse:
Københavnsvej 347
4760 Vordingborg, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 1966
Antal medarbejdere: 85

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

Ørslev Turistbusser

ØRLSEV – MEGET MERE END BARE BUSSER

50 års erfaring med buskørsel
I 1966 blev Ørslev Koncernen grundlagt af ægteparret Inger og Knud Pedersen. Forretningen bestod på daværende tidspunkt af 2 skolebusser.

Med rygsækken fyldt op med erfaringer inden for samarbejdet med offentlige kunder, krydret med et højt engagement, højt energiniveau og et stort drive, overtog John og Ole Pedersen Ørslev Turisttrafik fra deres forældre i 1983. Her omdannede de virksomheden til et A/S.

Siden har firmaet haft vokseværk og har siden 1980’erne bestået af 3 selskaber: Ørslev Turisttrafik, Ørslev Rejser og Ørslev Turistbusser.
Virksomheden, der har til huse på Københavnsvej i Vordingborg, tæller i dag 85 medarbejdere og har i alt 41 busser til rådighed, heraf 12 turistbusser, 15 minibusser, 10 rutebusser og 4 skolebusser.

 Vi har busserne til alle formål og erfaring med alle slags turarrangementer
Igennem alle årene har vi transporteret vores kunder sikkert frem. Uanset om du skal have transport fra A til B, udflugt eller konference med firmaet, handicapkørsel eller familietur, så har vi en bus og en pris, der passer. Vi kan håndtere transport for ganske få til flere tusinde gæster af gangen.

 Vi tænker på miljøet
Som følge af Euronorm lovgivningen er bussernes motorer og udstyr i nye modeller blevet mere avancerede og reducerer den endelige udledning af de luftforurenende stoffer i højere grad.
Ved indkøb af nye busser prioriterer Ørslev derfor altid Euronormen højt. Derfor køber vi altid busser med den højest mulig euronorm.
Alle vores turistbusser opfylder miljøkravene, hvilket betyder, at de alle er udstyret med partikelfiltre