Kontaktperson:
Maria Hvid
Direktør
Tlf. +45 70 27 92 79
E-mail

Adresse:
Ny Kirstinebergvej 7, 4800 Nykøbing Falster.

Fakta:
Etableringsår: 2016
Antal medarbejdere: 2

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Nej

Ny Kirstineberg ApS

Bed & Breakfast
Det gør ikke noget, at det er sjovt og spændende at gå på arbejde. Hvorfor ikke overnatte et spændende sted, et unikt åndehul, så du kan lade op til næste dags udfordringer. På Ny Kirstineberg Bed & Breakfast har vi firmaaftaler med mange forskellige firmaer som håndværkere, sælgere, læger m.v.. Vi laver attraktive og individuelle aftaler efter kundernes behov samt omfanget af overnatninger.
På Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast lægger vi vægt på den unikke oplevelse. Hos os finder I et unikt sted, fuld af historie, stemning, sjæl, ro og hygge. Og så er vi omgivet af den skønneste natur. Som gæster har I adgang til parken med mulighed for at nyde den unikke natur.
På Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast har I adgang til et hyggeligt fælleskøkken, med alt hvad I behøver, for at tilberede og opbevare måltider eller blot nyde en kop kaffe eller te. Der er mulighed for at købe udvalgte lokale delikatesser samt vin og en lille en til kaffen i vores selvbetjenings-minibar. Vi har TV, gratis WIFI, og der er gratis parkering på godsets gårdsplads lige ved indgangen til værelserne. Når du lejer et værelse hos os, sørger vi for en nyredt seng, rene håndklæder og badekåber. Morgenmad er inkluderet i vores priser, og vi serverer den mellem 07.00 og 10.00. Du kan bestille udvalgte måltider inden dit ophold.

Møder og konferencer
Vores forskellige lokaler kan rumme fra 10 og op til 80 personer. Vi tilbyder mindre mødelokaler i hovedhuset samt større mødelokaler i vores nyrestaurerede lade, så her er mange muligheder. Holder du møde på Ny Kirstineberg Gods, har du og dine gæster adgang til parken med mulighed for at benytte vores unikke omgivelser til teambuilding eller bare til en pause.

Der er gratis parkering på godsets gårdsplads lige ved mødelokalerne.

På Ny Kirstineberg Gods er selv forplejningen en unik oplevelse. Derfor samarbejder vi med La Comida/Vinkælderen om forplejning til vores møde- og konferencegæster.

På Ny Kirstineberg Gods kan vi tilbyde teambuildingsaktiviteter i mange varianter. Vi har mere end 15 års erfaring med teambuilding. I kan leje udvalgte teambuildingsaktiviteter og selv stå for afvikling, eller vi kan tilbyde at stå for afviklingen.

Ny Kirstineberg Bed & Breakfast har 8 dobbeltværelser med plads til 16 overnattende, og det passer derfor perfekt til mindre, diskrete møder, hvor I helt uforstyrret kan lade tankerne flyve. Så vidt muligt lukker vi af for andre gæster, så I har godset helt for jer selv.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.