Kontaktperson:
Kenneth Borch-Andersen
CEO
Tlf. +45 62 22 30 85
E-mail

Adresse:
Grønlandsvej 1, 5700 Svendborg

Fakta:
Antal medarbejdere: 20

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Certificeret: ISO 9001-ISO 14001-OHSAS 18001

Nordic Marine Service A/S

Nordic Marine Service A/S er med mere end 30 års erfaring blandt en af de største erhvervsdykkervirksomheder i Danmark. Vi udfører dykkerservice af enhver art, også nøglefærdige projekter i hoved- og totalentreprise. Vi arbejder, hvor kunderne måtte ønske det – i, på eller ved vandet. I Danmark såvel som i udlandet. Nordic Marine Service A/S efterlever de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Dykkerholdene er veluddannede og råder over det bedste udstyr. De er – med kort varsel – klar til at løse næsten enhver form for dykkeropgaver, det være sig store som små.Nordic Marine Service A/S servicerer en bred vifte af kunder, lige fra private til store multinationale selskaber. Kunderne er typisk havnemyndigheder, stat, kommuner, rederier, skibsejere, agenter, forsikringsselskaber, maritime total – og hovedentreprenører samt virksomheder, der arbejder inden for offshore eller i olie og gassektorerne.

Vi har fire lastbiler fuldt udrustede med det nyeste dykkerudstyr og værktøjer, som alt sammen opfylder Søfartsstyrelsens sikkerhedskrav. Ligeledes er vores dykkere erfarne folk, der er relevant uddannede, både som håndværkere og dykkere.

Hvor opgaverne kræver det, har vi fuldt udrustede dykkersystemer i containere.

Ligeledes har vi et offshore dykkersystem med dekompressions-/behandlingskamre. (Spørg efter specifikationer).

Vi udfører opgaver til søs med vores 3 skibe. Disse er fuldt udrustede med diverse hjælpeværktøjer og udstyr til to dykker