Kontaktperson:
Henriette Fjord Klement
CEO
Tlf. +45 71 99 03 79
E-mail

Adresse:
Kidnakken 11
4930 Maribo

Fakta:
Etableringsår: 2010
Antal medarbejdere: 60

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Virksomheden er certificeret:
ISO 9001, CSR

Om LF VAGT

LF VAGT er et dansk privatejet autoriseret vagtfirma, med 55 vægtere tilknyttet. Firmaet har hovedkontor i Maribo på Lolland. Firmaet har over 20 års erfaring indenfor sikkerhedsbranchen, lige fra større koordinerede sikkerheds- og dørmandsopgaver, til mere specialiserede områder indenfor vagt og sikkerhedsbranchen, herunder bl.a. opgaver indenfor socialforsorgen. LF VAGT har stor erfaring med at løse den brede vifte af sikkerhedsopgaver. LF VAGT benytter højt uddannet personale til udførsel og planlægning af opgaver i alle typer områder. LF VAGT udvælger nøje vagtpersonale til de enkelte opgaver, hvilket gør at opgaven bliver løst på den mest kompetente og professionelle måde.

En af kernekompetencerne i LF VAGT, er projektering af særligt sensitive områder, herunder bl.a. byggepladser, havne- og industriområder mht. perimetersikring, bevogtning samt alarm- og videoudstyr.

Ligesom vi kan levere ISPS godkendt personale der kan færdes på de terrorsikrede områder.
LF VAGT løser opgaven fra initialfasen, til et fuldt operativt system er kørende, herunder sørger for kabelnedgravning, systemopsætning, og efterfølgende drift/servicering af alarm og videoudstyr, samt de nødvendige foranstaltninger i og omkring bevogtnings/bemandingssituationen.