Kontaktperson:
Henrik Plenge Jensen
Landinspektør, Afdelingsleder
Tlf. +45 88 20 87 22
E-mail

Adresse:
Solbakkevej 1B
4760 Vordingborg, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 1958
Antal medarbejdere: 330

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Virksomheden er certificeret:
LE34 er certificeret som landinspektørvirksomhed ved DS/EN ISO 9001:2008

Landinspektørfirmaet LE34

LE34 er Danmarks førende landinspektørvirksomhed. Vi skaber resultater gennem dialog og baner vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse, infrastruktur og kommunikation i tæt samarbejde med vores kunder.

I LE34 ser vi innovation som nøglen til at levere de bedste løsninger til vores kunder, og derfor har vi omfavnet de nyeste innovative teknologier såsom 3D-laserscanning, BIM og droneopmålinger. Droner er eksempelvis et oplagt værktøj til at indsamle viden om terræn i forbindelse med planlægningsprocesser. De udgør en meget effektiv opmålingsmetode, da droner gør det nemt at indsamle data om store arealer på kort tid.

LE34 har et solidt kendskab til Sydsjælland, Lolland og Falster hvilket vi drager stor nytte af i vores daglige virke og rådgivningen af vore kunder. Fra vores kontorer i Vordingborg, Maribo og Nykøbing F. er vi lige i nærheden af dig og hvis LE34 ikke har kompetencen hos vores lokale medarbejdere, så har vi godt 330 kollegaer fordelt i hele landet, der står klar til at hjælpe.