Kontaktperson:
Kasper Valbjørn
Kunde konsulent
Tlf. +45 53 79 51 00
E-mail

Adresse:
Kidnakken 7, 4930 Maribo.

Fakta:
Etableringsår: 2012
Antal medarbejdere: 22

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Certificeret: Brancheforeningen af vikarbureauer, Service attest EU 2014/24 EU af 26. Offentlige udbud.

HumanizeR

Vikarbureau der gør det nemt at have vikarer Som vikarbureau har vi et klart mål: Det skal være nemt for dig at få den rette, fleksible arbejdskraft.

Alle virksomheder kan få brug for ekstra hænder (og hoveder). Det kan være midlertidig assistance lige nu og her, eller fleksibel arbejdskraft i længere perioder. Her er en vikar den helt rigtige løsning. Den rette vikar kan styrke din virksomhed, lige når du har brug for det. Og der er ingen langvarige forpligtelser.

Målsætningen om at gøre det nemt for dig, kan vi opfylde med vores online-vikarservice. Her gør vi det nemt og hurtigt for dig, at skaffe ekstra arbejdskraft. Systemet er konstrueret ud fra mange års erfaring med at finde og administrere vikarassistance. Her får din virksomhed eget login og adgang til bestilling af vikar 24/7/365.

Med HumanizeRs online vikarbureau bliver vikarens arbejdstid automatisk registreret. Det gør det nemt for dig, at overskue dit vikarforbrug. Både på den enkelte vikar, eller over en periode hvor du har haft flere vikarer i gang.

Du kan frit vælge lige den service, som passer dig bedst. Er du mere til personlig kontakt, er vores telefoner døgnåbne!

Vikarbureau med telefonisk døgnservice
Vi er din partner, og derfor er vi til rådighed uanset, hvornår du har brug for hjælp.

At dit vikarbureau har døgnservice betyder at du kan ringe på alle tidspunkter, og få hjælp med at finde en vikar med de rette kompetencer hurtigst muligt. Så kan din virksomhed altid arbejde for fuld kraft.

For at sikre at dit vikarbureau har høj service hele døgnet, har vi egne fastansatte vagter. Du får hjælp til at definere behov og vikarprofil, og vagterne har adgang til alle vores vikarer. Dermed kan du forvente hurtig vikar-assistance døgnet rundt.