Kontaktperson:
Oliver Goga
Area Sales Manager Denmark
Tlf. 01725930438
E-mail

Adresse:
Zepplinstr. 19-21, 49733 Haren (Ems).

Fakta:
Etableringsår: 1972
Antal medarbejdere: 950

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

ELA Container GmbH

ELA Container er specialisten, når det gælder mobile rumløsninger inden for containerkonstruktion. Kompetent service fra planlægning til levering og montering til demontering er lige så naturlig som produktkvaliteten “Made in Germany”.

ELA-systemets fleksibilitet garanterer universelle anvendelsesmuligheder. ELA-containere er velegnede til ethvert formål og kan fuldstændigt tilpasses.

Uanset om det er et byggeri eller industri, såsom en børnehave, et kontorkompleks, bank, behandlingsrum, museumsbutik eller til et mere enkeltstående projekt, hvad enten det er en standard eller speciel container: ELA har en løsning til ethvert behov.

Med deres stabile og robuste design er ELA-lejecontainere meget egnede til byggepladser. Kontorcontainere, boligcontainere, sanitetscontainere, værkstedscontainere eller lagercontainere: ELA har de rigtige mobile rum til alle byggepladser.

Med vores egen lastbilflåde, der har integrerede lastekraner til montering, kan containersystemet transporteres og opsættes hurtigt og problemfrit. ELA-specialister sørger for den nøjagtige installation af systemet, professionel sikkerhed på stedet og detaljerede sikkerhedsplaner.

ELA udvikler konstant sin containerteknologi og tilbyder løsninger til en lang række rumstørrelser og krav med et unikt udvalg af produkter. Tysk ingeniørekspertise garanterer maksimal kvalitet og sikkerhed. Alle containere fremstilles i vores egne produktionsfaciliteter i Tyskland til de højeste kvalitetsstandarder – “Made in Germany” kvalitet, som kunder over hele verden stoler på.