Kontaktperson:
Henrik Vang-Olsen
Salgs Direktør
Tlf. +45 24 76 15 59
E-mail

Adresse:
Løjtoftevej 27
4900 Nakskov, Danmark

Fakta:
Etableringsår: 2009
Antal medarbejdere: 40

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

Effektiv Bygge-& Skadeservice

Effektiv Bygge -& Skadeservice er en traditionel håndværksvirksomhed, der udfører professionel skadeservice og kvalitetsbyggeri. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, maler, tagdækker og skadeservice. Desuden arbejder vi med miljøsanering, som er et naturligt bindeled mellem de traditionelle håndværksydelser og vores omfattende viden om skadeservice.

Virksomheden beskæftiger i dag mellem 40 og 50 medarbejdere og har en årlig omsætning på over 30 mio. kr. På ovenstående arbejdsfelter servicerer vi både private og offentlige virksomheder, forsikringsselskaber, boligforeninger samt et stadigt stigende antal privatkunder.

​Vores skadeserviceafdeling rykker straks ud, når skaden er sket og stopper effektivt den akut opståede skade. Vi sikrer samtidig en korrekt håndtering, så skaden bliver optimalt begrænset. Disse forhold er særdeles vigtige ved f. eks. stormskader, brand og oversvømmelser.​
​​
Effektiv Bygge- & Skadeservice er en virksomhed med fokus på miljøet og har derfor specialiseret os i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m. Vores faguddannede medarbejdere er naturligvis trænet i at håndtere de farlige materialer og derigennem medvirke til en øget bæredygtighed i dansk byggeri.​

Vi tilbyder byggeplads service, og kan være behjælpelig med at løse mange ahoc opgaver, tildannelse af sikkerheds foranstaltninger, samt at lukke huller mellem de forskellige entrepriser.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti.