Kontaktperson:
Niels Webb
Salgsdirektør
Tlf. +45 53 73 95 40
E-mail

Adresse:
Sydvestvej 67, 2600 Glostrup.

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Nej

BGFIX

BGFIX er et firma, der oprindeligt stammer fra Sverige. I slutningen af året 2017 startedes der en dansk afdeling. Gennem året 2018 er virksomheden steget i størrelse, og kan nu tilbyde uhyre skarpe priser på byggepladshegn. BGFIX kan tilbyde noget af landets billigste hegn, i form af en basic model, men sortimentet byder også på det ekstremt populære Antiforce byggepladshegn, som er finmasket og rundt i hjørnerne, for at gøre det stærkere og forhindre at folk kan kravle over.

Vi har det du behøver for at lave midlertidige afspærringer. Det kan dreje sig om at lede trafikken ved vejarbejde eller at indhegne et byggeområde. Det kan være til at skabe sikkerhed for de arbejdende, såvel som for trafikanter og gående. Det kan være for at hindre indsynet for forbipasserende til byggepladsen. Og så kan også dreje sig om opsætning af publikumhegn ved rockkoncerter eller til idrætsarrangementer.

BGFIX kan tilbyde alt det du skal bruge på byggepladsen: hegn, byggepladstrapper, koblinger, fødder, låger, porte, bomme, skilte, containere, indsynshæmmende hegnnet, førstehjælpsvogne, sikkerhedsrækværk, hoffmann klodser, overkørselsramper, afspærring, afmærkning, lysmaster med mere.