Kontaktperson:
Tom Rasmussen
CEO
Tlf. +45 29 47 91 10
E-mail

Adresse:
Finlandsvej 2, 4970.

Fakta:
Etableringsår: 2020
Antal medarbejdere: 15

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja

Aurumesker ApS

Aurumesker er et rekrutteringsbureau, der letter din rekruttering ved at levere mandskab og højt specialiseret arbejdskraft til byggeri, service og industri.

Vores kunder efterspørger arbejdskraft til større bygge- og anlægsprojekter, veje, broer, tunneler, kontorbygninger, forretningsbygninger, hospitaler osv. Og især erfaring med beton-, tømrer-, elektriker-, svejse-, smede-, jernbinder-, kranfører-, maskinførerarbejde er områder hvor vi har stor succes med at levere pålidelige og stabile medarbejdere.

Vi har rekrutteringsbureau og kompetencecenter i Polen. Aurumesker giver din virksomhed den bredest mulige adgang til arbejdskraft. Vi kan levere det fulde spektrum, mindre arbejdsjak og op til flere hundrede personer og hertil højt kvalificerede specialister bl.a. formænd og projektledere og ingeniører. Vi har ressourcer og mulighed til at hjælpe dig med at få det fulde udbytte af hele arbejdsstyrken.

Vi kan også tilbyde dig vores support til spørgsmål vedrørende CSR og overholdelse af sociale klausuler, som i stigende grad er en del af udbudsprocedurerne.