Kontaktperson:
Rene Dahl
Risk and Security Manager
Tlf. +45 51 90 24 01
E-mail

Adresse:
Tingvej 34, 8543 Hornslet.

Fakta:
Etableringsår: 2016
Antal medarbejdere: 9

Serviceniveau:
Engelsktalende: Ja
Tilbyder 24/7/365 service: Ja
Certificeret: ISO 9001:2015

Abexa ApS

Abexa ApS er specialister i sikring af byggepladser
Sikring af byggepladser opnås igennem implementering af forskellige tiltag. Store og små tiltag, der som samlet løsning reducerer svind mm. væsentlig. Disse tiltag varierer i takt med størrelse af plads samt behov. I samarbejde med den enkelte kunde skræddersyr vi derfor altid en sikkerhedsløsning, der passer 100 % til den enkelte kundes behov. Byggepladssikring ved Abexa ApS kan blandt andet indeholde:

Portvagt – Læs mere om mulighederne med en portvagt her.
Vagt på byggeplads
Rundering – Vagten foretager runderinger på hele pladsen i løbet af dagen/vagten.
Teknisk perimetersikring – Flytbare sensorer der registrerer indtrængende personer på området.
Håndtering og levering af adgangskort samt kortlæsere.
Byggeplads overvågning.
Overvågning 24/7 med opkobling til kontrolcentral.
Bookingsystem for køretøjer.
Alarmpatrulje uden for byggepladsens åbningstider efter behov
Hvis der kommer ubudne gæster på byggepladsen bliver det dokumenteret via den trådløse videoovervågning. Man vil også ofte installere et højtaleranlæg, hvorfra man kan anråbe uvedkommende fra kontrolcentralen. Dette kaldes pro-aktiv sikring. Da vores videoovervågning er trådløs betyder det at, man nemmere kan installere, flytte og udskifte kameraer og det giver en stor besparelse i forhold til nedgravning af kabler. Udgifterne til vedligeholdelse af videoovervågning er også reduceret da chancen for kabelbrud er formindsket.

Vi sikrer din byggeplads
Alle byggepladser er forskellige og kræver forskellige løsninger. Abexa ApS skræddersyr alle løsninger til de enkelte kunder igennem fælles kommunikation og planlægning. På den måde er man som kunde sikret at, ens ønsker og behov bliver dækket uden at, man betaler for mere end man har behov for. Er ønsket blot en vagt på byggepladsen er dette også muligt. Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa ApS for en uforpligtende snak vedrørende sikkerheden på din byggeplads.

Reference: Nyt Hospital Herlev, Danmark